Welkom bij onze kennisbank

Tip: Start met typen in het bovenstaande veld voor een zoekopdracht of browse door de documenten via onderstaande categorieën.

< Alle onderwerpen
Printen

Handleiding Incura Pro App

We werken regelmatig aan de therapeuten app om deze te optimaliseren door nieuwe functies, een verbeterde prestatie en stabiliteit. Ook dankzij de tips en ideeën van alle app gebruikers, wordt de vernieuwde therapeuten app gebruiksvriendelijker. 

Nieuwe update in week 31, 2022: Deze week worden er diverse aanpassingen doorgevoerd in de nieuwe versie van de therapeuten app. Deze aanpassingen kunt u vinden in de releasenotes van week 32, 2022.

Incura Pro app heet voortaan Incura Pro powered by Abakus app
Een belangrijk verschil is dat we de Incura Pro app ook geschikt hebben gemaakt voor gebruik met Abakus Compleet. Op deze manier kunnen we beide platformen effectiever van nieuwe ontwikkelingen laten profiteren. De vernieuwde Incura Pro app heeft nu ook een wat ander logo, in lijn met de aangepaste naam. De gratis therapeuten app is ook weer beschikbaar voor iOS (Apple) en Android en kan gebruikt worden op uw mobiel of tablet.

Wat kunt u allemaal met deze vernieuwde therapeuten app?
Bekijk in de Google Play store (Android) of de Apple App store (Apple, iPhone) onder de naam ‘Incura Pro powered by Abakus‘ de huidige mogelijkheden een aanpassingen ten opzichte van de vorige versies. Voor optimaal gebruik van de app is het belangrijk de laatst beschikbare versie te gebruiken.

Bestaande gebruikers

  • iOS (Apple): binnen de Apple App Store kunt u de app vernieuwen met de knop ‘Update’. Met het indrukken van deze knop wordt de oude versie verwijderd en de nieuwe versie geplaatst. Eén van de nieuwe functies is dat we in het vervolg u actief attenderen op het beschikbaar komen van een nieuwe versie.
  • Android: u kunt de vernieuwde app via de Google Play Store updaten. Let op: als de update aangeeft niet te kunnen installeren, kan dat opgelost worden door de bestaande app op het telefoontoestel te verwijderen en daarna opnieuw te installeren.

Bij een eerste installatie of een herinstallatie moet de volgende procedure worden gevolgd om toegang tot de gegevens van uw Incura omgeving te krijgen. 

  1. Open de Incura Pro powered by Abakus app;
  2. Vul je Incura gebruikersnaam en wachtwoord in (gelijk aan de desktopversie) en tik op INLOGGEN;
  3. Binnen enkele minuten ontvang je een éénmalige SMS met een pincode op het telefoonnummer dat geregistreerd staat in de desktopversie van Incura. Voer de pincode in en tik op CONTROLEREN;
  4. Kies een zelfbedachte 5-cijferige pincode. Je kunt daarnaast ook kiezen voor inloggen met vingerafdruk (afhankelijk van je smartphone);
  5. Je kunt nu inloggen met je pincode.

Nieuwe gebruikers
Als nieuwe gebruiker kun je de vernieuwde therapeuten app gratis downloaden in de Apple App Store en de Google Play Store. Om gebruik te kunnen maken van de app, dien je enkele handelingen binnen je Incura omgeving te verrichten en een pincode te kiezen. Meer informatie hierover vind je in de bijbehorende handleiding.

Handleiding
In de app onder de optie ‘Info’ staat naast de officiële documenten, ook een PDF handleiding. Op de telefoon is het handig om het scherm te kantelen zodat de handleiding beter (groter) leesbaar wordt.

Goed om te weten
Net als voorheen wordt er geen informatie opgeslagen op je toestel. Elk scherm dat je binnen de app opent, wordt direct vanuit Incura gevuld. Zodra het scherm wordt gesloten, is de informatie niet meer op je toestel aanwezig. Links bovenin in de app is een zogenaamd ‘hamburger’ menu beschikbaar waaronder de verschillende functies staan.

Aanpassingen en nieuwe functionaliteiten in de therapeuten app worden ook beschreven in de beide Stores.

Klik hieronder om de handleiding te downloaden

Categorieën