Welkom bij onze kennisbank

Tip: Start met typen in het bovenstaande veld voor een zoekopdracht of browse door de documenten via onderstaande categorieën.

< Alle onderwerpen
Printen

Handleiding: Jaarwerk Logo, Fysio, Ergo & OT 2023

Het Jaarwerk 2023 is beschikbaar!
Vanaf deze Incura-versie kun je alle stappen van het jaarwerk doorlopen voor 2023. Je vindt deze net zoals vorig jaar vanaf het Incura Dashboard via Beheer -> Jaarwerk.
Aangezien patiënten nog tot eind januari van zorgverzekeraar kunnen overstappen en er nog aanpassingen in de tarieflijsten kunnen komen, adviseren wij het jaarwerk pas eind januari uit te voeren.
Onze handleiding voor het uitvoeren van het jaarwerk vind je hier. Ook kun je deelnemen aan onze gratis webinars over het jaarwerk, meer informatie hierover op Incura Academie.

UZOVI-codes en concerns bijgewerkt
Onderdeel van het jaarwerk is dat alle UZOVI-codes in Incura zijn bijgewerkt volgens de meest actuele versie van het UZOVI-register. Ook de indeling in concerns is zoveel mogelijk aangepast naar de ‘inkoopconcerns’ zoals Vektis die beschrijft. Klik hier voor een overzicht.

Tarieven voor 2023 beschikbaar
Incura bevat met ingang van deze release alle bekende tarieflijsten voor 2023 voor fysiotherapie, oefentherapie, ergotherapie en logopedie. Zo kun je snel en foutloos je eigen tarieflijsten aanmaken! Zie de informatie over de jaarwerkstappen voor het gebruik van deze tarieven.

Categorieën