Welkom bij onze kennisbank

Tip: Start met typen in het bovenstaande veld voor een zoekopdracht of browse door de documenten via onderstaande categorieën.

< Alle onderwerpen
Printen

Waarom is regelmatig onderhoud aan uw Incura omgeving belangrijk?

Waarom wordt er onderhoud uitgevoerd in Incura? Om te zorgen dat uw Incura optimaal functioneert, maar ook beschikt over de juiste functionaliteiten, is het belangrijk dat we regelmatig onderhoud verrichten binnen Incura.

Regelmatig onderhoud houdt in dat we uw Incura, een online software programma, telkens weer aanpassen en vernieuwen met zogenoemde software-updates. U kunt dan denken aan nieuwe functionaliteiten die beschikbaar gemaakt worden, bestaande functionaliteiten die worden verbeterd, gemelde incidenten die zijn opgelost of eventuele wensen van gebruikers die worden gerealiseerd.

 Daarnaast dienen de systemen waarop uw Incura draait onderhouden te worden. Dit betekent dat de laatste systeem updates geïnstalleerd worden en daarmee de veiligheid wordt verhoogd. 

 Wanneer wordt er onderhoud uitgevoerd? Als deze software en/of systeem updates worden gedaan (onderhoud aan uw Incura), melden wij dit tijdig via het Incura dashboard. Ook via de nieuwsmeldingen op onze support website melden we de onderhoudswerkzaamheden. Vaak worden deze software-updates uitgevoerd op dinsdag- en/of donderdagavond en de systeemupdates op zondagavond (1 keer per maand). 

 Waarom kan er niet gewerkt worden in Incura tijdens het onderhoud? Tijdens het onderhoud (installatie van software-updates) heeft u tijdelijk geen toegang tot uw Incura. Helaas is het niet mogelijk om voor u tegelijkertijd te werken en ons onderhoud te laten verrichten aan Incura. Uw gegevens zouden dan verloren kunnen gaan of een software-update kan niet juist worden uitgevoerd.   Waarom wordt het onderhoud vanaf 21.00/22.00 uur gedaan? Voor het verrichten van de diverse onderhoudswerkzaamheden binnen Incura, wordt er altijd meer tijd ingepland voor het onderhoud dan voorzien. Zo heeft iedere gebruiker in de avonduren nog gelegenheid om binnen Incura zijn of haar werkzaamheden af te ronden. De extra tijd is er ook om te garanderen dat Incura in de ochtend tijdig beschikbaar is voor alle gebruikers.

Categorieën