Welkom bij onze kennisbank

Tip: Start met typen in het bovenstaande veld voor een zoekopdracht of browse door de documenten via onderstaande categorieën.

< Alle onderwerpen
Printen

Week 27 Incura v4.131.0

Deze week worden er diverse aanpassingen doorgevoerd in Incura voor de verschillende disciplines. Hieronder lees je welke aanpassingen dit zijn.

Alle disciplines

Terugkeerpatronen aanmaken en verwijderen (alle disciplines)

Vanaf nu kan je agenda afspraken met een terugkeerpatroonpatroon aanmaken! Je kan de afspraken uit de gehele reeks uiteraard ook weer verwijderen of je kan er voor kiezen om een losse afspraak te verwijderen en de rest van de reeks te laten staan.

Het wijzigen van afspraken met een terugkeerpatroonpatroon volgt zo snel mogelijk!

Je kan een terugkeerpatroonpatroon aanmaken door vanuit de agenda met de rechter muisknop een afspraak/behandeling te maken, vervolgens klik je in het afspraakscherm rechts boven op ‘terugkeerpatroonpatroon’.

Hierna kan je je gewenste terugkeerpatroon instellen.

Zodra je de afspraak opslaat krijg je nog een overzicht van welke afspraken zijn aangemaakt, indien een afspraak niet gemaakt kan worden omdat deze bijvoorbeeld overlapt met een andere afspraak wordt dit gemeld.

Een afspraak uit een terugkeerpatroon kan je herkennen door de afspraak open te klikken, bovenin staat de informatie over het terugkeerpatroon.

Zodra je een behandeling of een geheel terugkeerpatroon wilt verwijderen kan je 1 enkele afspraak selecteren en deze verwijderen. Je krijgt dan de volgende keuze:

Hiermee kan je vanaf de geselecteerde afspraak alle opvolgende afspraken uit het terugkeerpatroon verwijderen.

Categorieën