Welkom bij onze kennisbank

Tip: Start met typen in het bovenstaande veld voor een zoekopdracht of browse door de documenten via onderstaande categorieën.

< Alle onderwerpen
Printen

Week 10 Incura v 4.163.0

Deze week worden er opnieuw wijzigingen doorgevoerd in Incura, dit betreft alle disciplines. Naast algemene verbeteringen om de snelheid en stabiliteit van Incura te verbeteren, en om de continuïteit nu en in de toekomst te verzekeren, biedt de nieuwe versie ook nog de onderstaande aanpassingen.

GGZ

Eenvoudiger bewaken van toewijzingen (JGGZ)

Ben je actief in de JGGZ, en ontvang je toewijzingen in uren, minuten of als budget? Het overzicht ‘Producten JGGZ’ bood altijd al informatie om de status van de toewijzingen te volgen, maar vraagt daarbij ook vaak nabewerking. Incura biedt nu een compacte variant van dit overzicht die de bewaking van je toewijzingen vereenvoudigt.

Dit is hoe het werkt:

  • Kies het overzicht ‘Producten JGGZ’ en vink de optie ‘Samengevat’ aan.
  • Kies ‘Toon overzicht’: er verschijnt een lijst waarin elke productregel (en dus in principe: elke toewijzing) ook een enkele regel op het overzicht oplevert. NB: dat geldt niet voor het uitgebreide overzicht ‘Producten JGGZ’, daar kan een productregel vaker voorkomen afhankelijk van het aantal gerelateerde factuurregels. Je ziet dan ook informatie over die verschillende factuurregels (inclusief eventuele crediteringen) terug.
  • Zie ook de 3 ‘saldo-kolommen’ uiterst rechts. Daarop vind je, indien relevant bij de eenheid van toewijzing:
  • Ruimte geregistreerde minuten: verschil tussen toegewezen en geregistreerde tijd
  • Ruimte gefactureerde minuten: verschil tussen geregistreerde en gefactureerde tijd
  • Ruimte binnen budget: verschil tussen toegewezen budget en gefactureerd bedrag

TIP: je kunt eenvoudig een export van het overzicht maken voor eventuele verdere verwerking!

Alle disciplines

Update DUO scholentabel

In deze versie van Incura zijn de stamgegevens over basisscholen weer volledig bijgewerkt met de tabellen die DUO hiervoor publiceert.

Categorieën