Welkom bij onze kennisbank

Tip: Start met typen in het bovenstaande veld voor een zoekopdracht of browse door de documenten via onderstaande categorieën.

< Alle onderwerpen
Printen

Week 21 Incura V4.152.0

Deze week worden er opnieuw wijzigingen doorgevoerd in Incura, dit betreft alle disciplines. Naast de algemene verbeteringen om de snelheid en stabiliteit van Incura te verbeteren, en om de continuïteit nu en in de toekomst te verzekeren, biedt de nieuwe versie ook nog een aantal specifieke aanpassingen. Een beschrijving daarvan vind je hieronder.

Alle disciplines

Aanmeldingen: registreren van de verzekeraar

Op verzoek van veel praktijken bevatten de aanmeldingen nu ook een veld om de verzekeraar vast te leggen.

Opmerkingen over dit nieuwe veld:

  • deze verschijnt ook als kolom in het scherm met overzicht van de aanmeldingen,
  • en uiteraard ook in de Excel-export die je vanaf dat scherm kunt maken
  • als je de verzekeraar nog niet hebt ingevuld, en je voert de COV uit op het aanmeldingsscherm, dan wordt automatisch de naam van de gevonden (basis-)verzekeraar ingevuld!

NB: maak je gebruik van onze optie voor online aanmeldingen, en gebruik je op je aanmeldformulier het veld ‘Verzekeraar’? Helaas kunnen we je daarvoor nog geen vertaling naar het nieuwe veld bieden.

Aanmeldingen: aantal geselecteerde regels

Ook toegevoegd aan het overzicht van aanmeldingen is een weergave van het aantal zichtbare regels. Dit helpt bij snelle beoordelingen van je wachtlijst. Zoals al genoemd: het gaat om een weergave van de zichtbare regels, dus bij toepassen van een filter op de lijst van aanmeldingen zal ook direct het aantal worden aangepast!

Handige koppelingen naar VNC Support

Maak je in het contact met onze Customer Support wel eens gebruik van de ‘meekijk-optie’ via VNC Support? Dan is het goed om te weten dat zowel de Windows- als de Apple-versie rechtstreeks vanuit Incura gedownload kunnen worden. Klik daarvoor op het Windows- of Apple-icoon dat je linksonder op je Incura-scherm vindt!

GGZ

Formulier Intake: velden voor registratie van Kindcheck

Hoewel de Kindcheck al lange tijd een onderdeel is van de registratie van Incura-gebruikers, kende Incura hiervoor nog geen specifiek benoemde velden. Vanaf deze versie zijn deze alsnog toegevoegd. Je vindt deze velden op het Intake-formulier. Gebruik je dit formulier nog niet? Misschien is dit alsnog een aanleiding om dit formulier op te nemen in je zorgpad. Onze collega’s van Customer Support kunnen je hier natuurlijk bij helpen!

Opmerkingen over de nieuwe velden voor registratie van de Kindcheck:

  • het opmerkingen-veld is uiteraard voorzien van een optie voor standaardteksten (indien van toepassing). Hierin kun je bijvoorbeeld je standaard vraagstelling voor de Kindcheck opnemen
  • je kunt deze velden ook met samenvoegvelden in je correspondentie verwerken. Je vindt deze bij het opmaken van sjablonen van type ‘Zorgdossier’.

NB: zoek je meer informatie over de Kindcheck? Kijk dan eens op deze website.

Categorieën