Welkom bij onze kennisbank

Tip: Start met typen in het bovenstaande veld voor een zoekopdracht of browse door de documenten via onderstaande categorieën.

< Alle onderwerpen
Printen

Week 19 Incura V4.151.0

Deze week worden er opnieuw wijzigingen doorgevoerd in Incura, dit betreft alle disciplines. Naast de algemene verbeteringen om de snelheid en stabiliteit van Incura te verbeteren, en om de continuïteit nu en in de toekomst te verzekeren, biedt de nieuwe versie ook nog een aantal specifieke aanpassingen. Een beschrijving daarvan vind je hieronder.

Alle disciplines

Aanmeldingen: e-mailadres zichtbaar en exporteerbaar

In het overzicht van aanmeldingen vind je vanaf deze versie ook een weergave van het e-mailadres, eerder was dat niet het geval. Het e-mailadres is hiermee óók opgenomen in de export van de aanmeldingenlijst (onder het Excel-icoon rechtsboven), dat helpt je als je personen uit je wachtlijst per e-mail wilt benaderen.

Nieuwe UZOVI 3365 (ONVZ Expats)

Per 1-4-2023 is een nieuwe UZOVI-code 3365 geïntroduceerd voor ONVZ Expats. Met ingang van deze Incura-release kan UZOVI-code 3365 volledig worden verwerkt en worden gebruikt in verzekeringsgegevens en facturatie.

De tarieven voor deze verzekeraar voeg je toe via Beheer > Jaarwerk > Stap 3: Tarieven 2023 > Startdatum 01-04-2023 > Concern ‘ONVZ’. Selecteer de Bron tarieflijst en klik op ‘Doorvoeren’. Selecteer alles en klik op ‘Selectie doorvoeren’.

Categorieën