Welkom bij onze kennisbank

Tip: Start met typen in het bovenstaande veld voor een zoekopdracht of browse door de documenten via onderstaande categorieën.

< Alle onderwerpen
Printen

Week 24 Incura v4.129.0

Deze week worden er diverse aanpassingen doorgevoerd in Incura voor de verschillende disciplines. Hieronder lees je welke aanpassingen dit zijn.

Alle disciplines

Health Cloud Initiative: bij een nieuwe naam hoort een nieuw logo!

Misschien heb je de mail al gelezen die we vandaag onder onze klanten hebben verspreid: onze organisatie heeft een nieuwe naam, WinBase heet voortaan Health Cloud Initiative! En om dat te vieren hebben we een nieuw logo. Daarmee willen we duidelijk laten zien dat je EPD hoort bij de producten van Health Cloud Initiative. Wil je meer weten over wie wij zijn? Kijk dan vooral eens op onze website!

*De logo’s binnen King, Intelly en de Incura Pro App volgen op een later moment.

Locatie filtering in agenda 

Vanaf komende release kan je

 in de agenda afspraken zien op locatie per medewerker of een aantal medewerkers. Naast het knopje ‘Kies agenda’s in de agenda is een knopje ‘Kies locaties’ toegevoegd. Hiermee selecteer je de gewenste locaties. Je kan meerdere combinaties maken door eerst vanuit ‘Kies agenda’s’ te filteren op medewerker en vervolgens met ‘Kies locaties’ de afspraken van de betreffende medewerker(s) per locatie te zien.

GGZ

Beheren van de geldigheidsdatum voor zorgvraagtypering

Bij het vastleggen van een zorgvraagtypering (zvt) toonde Incura tot dusverre twee datumvelden: de datum waarop de zvt is gestart, en de datum waarop de zvt is vastgesteld. Hiermee was het registratieproces vastgelegd, maar het was niet mogelijk om aanvullende informatie te geven over de periode waarover de zvt daadwerkelijk geldt. Daarom wordt nu bij elke zvt de mogelijkheid geboden om ook een geldigheidsdatum te registreren.

Er zijn twee elementen toegevoegd aan het scherm voor zorgvraagtyperingen onder de episodes:

  1. Weergave van de geldigheidsdatum (zie rode ‘1’ in schermfragment): deze wordt standaard gevuld met de ‘datum vaststelling’ maar kan aangepast worden
  2. Functie ‘Wijzig geldigheidsdatum’ (zie rode ‘2’ in schermfragment): selecteer de gewenste regel en selecteer deze functie om de waarde van de geldigheidsdatum aan te passen

Verwijsgegevens overnemen op ZPM formulier

Vanaf deze versie van Incura worden de verwijsgegevens uit de aanmeldingen automatisch ingevuld op het ZPM formulier als dat onderdeel is van een aangemaakt dossier. Als een verwijzer wordt herkend waarvan de AGB bekend is, dan wordt bovendien het verwijstype VT01 (‘verwijzing aanwezig’) ingevuld. Dat bespaart weer een aantal administratieve acties!

Categorieën