Welkom bij onze kennisbank

Tip: Start met typen in het bovenstaande veld voor een zoekopdracht of browse door de documenten via onderstaande categorieën.

< Alle onderwerpen
Printen

Week 3 Incura v4.144.0

Deze week worden er opnieuw diverse aanpassingen doorgevoerd in Incura voor de verschillende disciplines. Hieronder lees je welke aanpassingen dit zijn.

Alle disciplines

Uitbreidingen van functionaliteit voor online betalen (iDEAL)

Sinds enige tijd kan je de ontvangers van facturen in PDF-formaat (bijvoorbeeld restitutienota’s of verzuimfacturen) de mogelijkheid bieden voor online betalen via iDeal. Op 23 november jl. organiseerden we een webinar over dit onderwerp samen met onze partner Mollie, een van de bekendste aanbieders van betaaldiensten. Deze optie maakt betalen makkelijker voor je debiteuren, zodat facturen sneller worden voldaan.

Deze Incura-versie bevat 2 uitbreidingen van onze oplossing voor online betalingen:

  • Het samenvoegveld <<Betaallink>> bevat nu niet meer alleen een ‘technische’ link, maar ook een toelichtende beschrijving zoals in onderstaand voorbeeld:
  • Het startscherm van het betaalproces laat nu ter herkenning ook het praktijklogo zien

Logo, Fysio, Ergo & OT

Logopedie: CZ tarieflijst ‘Transparantie’ toegevoegd
In onze voorgaande release zijn de diverse tarieflijsten, zoals gepubliceerd door de verzekeraars, opgenomen in Incura, edevop online en Abakus Compleet. Voor CZ ontbrak hierbij de tarieflijst CZ Transparantie voor logopedie, die is nu alsnog toegevoegd.

Overnemen van locatiegegevens uit aanmeldingen

In nieuwe aanmeldingen kunnen gegevens over de gewenste behandellocatie worden vastgelegd. Deze gegevens werden nog niet automatisch getoond in de dossiers die vervolgens worden aangemaakt. Vanaf deze release is dat wel het geval.

GGZ

Handleidingen voor Jaarwerk 2023 bijgewerkt

In onze voorgaande releasenotes lieten we al weten dat het Jaarwerk 2023 voor Volwassenen GGZ en Jeugd GGZ beschikbaar is. Hierin werd ook de publicatie van geactualiseerde handleidingen aangekondigd. Dat is nu gebeurd, de volgende documenten zijn beschikbaar op onze Kennisbank:

Voor specifieke onderdelen zijn separate handleidingen beschikbaar die verder op de details ingaan. Hiernaar wordt verwezen vanuit de bovenstaande overkoepelende handleidingen, maar kun je ook rechtstreeks vinden op de Kennisbank.

‘Bijwerken overeenkomsten’ bruikbaar voor 2023

Sinds deze release is stap 5 van het Jaarwerk GGZ (volwassenen) volledig bruikbaar. Deze stap was een uitzondering op het voorgaande punt, maar kan nu gebruikt worden om met een paar muisklikken alle benodigde overeenkomsten voor 2023 aan te maken.

Categorieën