Welkom bij onze kennisbank

Tip: Start met typen in het bovenstaande veld voor een zoekopdracht of browse door de documenten via onderstaande categorieën.

< Alle onderwerpen
Printen

Week 31 Incura V4.156.0

Deze week worden er opnieuw wijzigingen doorgevoerd in Incura, dit betreft alle disciplines. Naast algemene verbeteringen om de snelheid en stabiliteit van Incura te verbeteren, en om de continuïteit nu en in de toekomst te verzekeren, biedt de nieuwe versie ook nog de onderstaande aanpassingen.

Alle disciplines

Referentienummers bij online aanmeldingen

Mogelijk maak je gebruik van onze online aanmeldingen, waarmee (potentiële) patiënten zich online bij de praktijk in kunnen schrijven. Zo ja, dan ontvang je voor elke online aanmelding een bevestiging per e-mail met daarin een referentienummer. Eerder vond je dat referentienummer niet terug in Incura, nu wordt dit nummer getoond in de titel van de aanmelding. NB: dat maakt het ook mogelijk om gericht op de aanmelding te zoeken met het zoekveld ‘Klacht’!

Standaard afzender van SMS afspraakbevestigingen gewijzigd

Als je in Incura gebruik maakt van afspraakbevestigingen per SMS, en je stelt hiervoor zelf geen afzendernaam in, dan ontvingen patiënten de SMS-berichten met afzender ‘sms’. Gebleken is dat de berichten hierdoor op de telefoon van de ontvanger gegroepeerd konden worden met berichten van geheel andere afzenders. Om de kans hierop te verkleinen hebben we de standaard afzender gewijzigd naar “Therapeut”.

Nog beter is misschien als je zelf in Incura aangeeft welke tekst je als afzender wilt tonen. Je kunt dit doen in de praktijkinstellingen: zie het schermfragment hieronder, hier is ‘Jouw naam’ als afzender ingevoerd. Navigeer voor deze praktijkinstelling naar het Incura Dashboard > Praktijkinstellingen > tabblad ‘E-mail/SMS.

 NB: het SMS-protocol beperkt de aanduiding van de afzender tot 11 karakters!

Huisnummer-toevoeging getoond in Incura Pro app

Gebruikers van de Incura Pro app voor therapeuten hadden het misschien al gemerkt: huisnummertoevoegingen uit Incura werden niet weergegeven in de patiëntinformatie binnen de app. Met ingang van Incura versie 4.156.0 is deze onvolkomenheid hersteld.

Categorieën