Welkom bij onze kennisbank

Tip: Start met typen in het bovenstaande veld voor een zoekopdracht of browse door de documenten via onderstaande categorieën.

< Alle onderwerpen
Printen

Week 32 Incura v4.133.0

Deze week worden er opnieuw diverse aanpassingen doorgevoerd in Incura voor de verschillende disciplines. Hieronder lees je welke aanpassingen dit zijn.

Alle disciplines

Afspraken op de locatieplanner slepen of op rekken

Vanaf nu kan je de afspraken op de locatieplanner wijzigen door ze te slepen naar een andere plek of op te rekken.

Afspraken met herhaalpatroon wijzigen 

Het is nu mogelijk om afspraken met een herhaalpatroon te wijzigen. Dit doe je door de afspraak vanuit de agenda te openen. Na het aanpassen van de afspraak kies je of je alleen de geselecteerde afspraak aan wil passen of ook alle opvolgende afspraken. Indien je alleen de geselecteerde afspraak aanpast zal deze wel nog gekoppeld staan aan het herhaalpatroon.

Indien je alle afspraken uit het herhaalpatroon wens aan te passen verschijnt een overzicht van welke afspraken zijn aangepast. Het kan voorkomen dat een bepaalde afspraak uit het patroon niet aangepast kan worden door bijvoorbeeld agenda overlap.

GGZ

Uitfasering patronen voor afspraken en activiteiten

In onze vorige releasenotes lieten we al weten dat de patronen voor afspraken en activiteiten uit Incura zouden verdwijnen. In deze versie vind je die functies dan ook niet meer terug. Natuurlijk hebben we voor een goede plaatsvervanger gezorgd: het terugkeerpatroon op een afspraak. Daarmee kun je eenvoudig een reeks afspraken inplannen. Je vindt deze functie rechtsboven in het afspraakscherm. NB: voor groepsafspraken is deze mogelijkheid nog niet beschikbaar.

Zorgprestatiemodel: volgnummer op restitutiefacturen (groepsconsulten)

We hebben meldingen ontvangen van afkeur van restitutiefacturen, de reden was een onvolledige vermelding van groepsconsulten. De wens van de verzekeraar hierbij was om het volgnummer bij de prestatiecodes voor groepsconsulten toe te voegen. Dat gaat om volgnummers die worden gebruikt in de declaraties die via Vecozo worden ingediend, maar die nu dus ook op een restitutienota kunnen worden weergegeven. Hiervoor is een samenvoegveld toegevoegd.

Let op: maak je gebruik van ZPM restitutiefacturen, en kunnen hierop ook ZPM groepsconsulten voorkomen? Dan vragen wij je om het volgnummer zelf aan je factuursjabloon toe te voegen. Wil je ondersteuning bij deze aanpassing? Dan kun je uiteraard contact opnemen met onze afdeling Customer Support op telefoonnummer 088 – 946 22 73.

Categorieën