Welkom bij onze kennisbank

Tip: Start met typen in het bovenstaande veld voor een zoekopdracht of browse door de documenten via onderstaande categorieën.

< Alle onderwerpen
Printen

Week 47 Incura v4.140.0

Deze week worden er opnieuw diverse aanpassingen doorgevoerd in Incura voor de verschillende disciplines. Hieronder lees je welke aanpassingen dit zijn.

GGZ

Overzicht ‘Behandelingen’: gefactureerd bedrag voor ZPM groepsconsulten aangepast

Op het overzicht ‘Behandelingen’ wordt per regel een eventueel gefactureerd bedrag weergegeven. Voor regels behorend bij ZPM groepsconsulten werd echter steeds het bedrag van 1 prestatiecode vermeld, terwijl de regel meerdere eenheden kan betreffen. Diverse klanten hebben aangegeven dat ze daarom zelf (bijvoorbeeld in Excel) een vermenigvuldiging uitvoeren. Vanaf deze Incura-versie is dat niet meer nodig: op het overzicht ‘Behandelingen’ staat nu ook voor groepsconsulten het totale gefactureerde bedrag.

Algemeen

Verlenging van tijdsduur tot automatisch uitloggen

Met de invoering van de Multi Factor Authenticatie (MFA) in de inlogprocedure hebben we een extra beveiligingsniveau ingevoerd. We voldoen zo aan de marktconforme veiligheidsstandaard voor EPD-leveranciers. Daarmee faciliteren wij dat je als praktijk aantoonbaar kunt voldoen aan de informatiebeveiligingseis waar jullie als praktijk aan moeten voldoen.

We bevelen daarnaast ten zeerste aan om altijd een screensaver te gebruiken. Daarmee wordt je scherm tijdelijk geblokkeerd, maar word je niet uit Incura uitgelogd. Met een screensaver kun je met een eenvoudig wachtwoord snel weer je scherm activeren. Dit regel je zelf op je eigen computer.

Deze link helpt bij het instellen van de screensaver.

Categorieën