Welkom bij onze kennisbank

Tip: Start met typen in het bovenstaande veld voor een zoekopdracht of browse door de documenten via onderstaande categorieën.

< Alle onderwerpen
Printen

Week 45 Incura v4.139.0

Deze week worden er opnieuw diverse aanpassingen doorgevoerd in Incura voor de verschillende disciplines. Hieronder lees je welke aanpassingen dit zijn.

GGZ


Factoring via Infomedics: ook No Show en eigen prestaties mogelijk
Gebruik je de dienstverlening van Infomedics voor de afhandeling van je facturen? Dan is het vanaf nu mogelijk om hierin ook No Show en andere prestatiecodes buiten het Zorgprestatiemodel (ZPM) door te geven. Dankzij een goede samenwerking tussen Infomedics en Incura!

Een beetje achtergrond: voor Infomedics worden bestanden samengesteld volgens de declaratiestandaard GDS801. Deze standaard is gericht op het ZPM en houdt geen rekening met prestaties die buiten het ZPM vallen. In de voorgaande declaratiestandaard konden ‘Buiten GGZ’ prestaties nog wel worden verwerkt. Infomedics en Incura hebben nu aanvullende afspraken gemaakt om Buiten GGZ prestaties alsnog in de nieuwe situatie te kunnen verwerken.

NB: ‘Buiten GGZ’ prestatiecodes kun je zelf vastleggen in de Stamgegevens van Incura. Ga daarvoor, als je hiervoor bent geautoriseerd, naar: Dashboard – Stamgegevens – Financieel – Prestaties.

Categorieën