Welkom bij onze kennisbank

Tip: Start met typen in het bovenstaande veld voor een zoekopdracht of browse door de documenten via onderstaande categorieën.

< Alle onderwerpen
Printen

week 9 Incura v4.121.0

Deze week worden er diverse aanpassingen doorgevoerd in Incura voor de verschillende disciplines. Hieronder leest u welke aanpassingen dit zijn.

Alle disciplines

Foutmeldingen sjablonen
Helaas traden de laatste tijd foutmeldingen op bij het aanmaken of opnieuw openen van sjablonen voor correspondentie en facturatie. De oorzaak hiervan is nu verholpen. De sjablonen kunnen weer geopend en gewijzigd worden.

GGZ

Overeenkomsten
Vanaf Incura versie 4.121.0 zijn de overeenkomsten beschikbaar als cruciale schakel voor de ZPM facturatie. Met een overeenkomst bepaalt u welke prestatiecode aan welke debiteur wordt gefactureerd. Een toelichting op het gebruik van de overeenkomsten vindt u in onze handleiding (klik hier).

De overeenkomsten kunnen eenvoudig voor alle relevante dossiers worden aangemaakt. Dat is een van de stappen die nodig is voor een goede voorbereiding op de ZPM facturatie. Zoals al eerder beloofd zullen we nog een overzicht geven van die stappen. Let daarvoor op onze speciale ZPM nieuws update die in de eerste helft van maart verschijnt.

Categorieën