Welkom bij onze kennisbank

Tip: Start met typen in het bovenstaande veld voor een zoekopdracht of browse door de documenten via onderstaande categorieën.

< Alle onderwerpen
Printen

Week 20 Incura v 4.165.0

Deze week worden er opnieuw wijzigingen doorgevoerd in Incura, dit betreft alle disciplines. Naast algemene verbeteringen om de snelheid en stabiliteit van Incura te verbeteren, en om de continuïteit nu en in de toekomst te verzekeren, biedt de nieuwe versie ook nog de onderstaande toevoeging.

Alle disciplines

Bijlages bij (online) aanmeldingen

Vanaf deze Incura versie is het mogelijk om bijlages op te nemen bij aanmeldingen. Het was al mogelijk een verwijsbrief toe te voegen, maar nu worden meerdere bijlages ondersteund. Maakt de website van je praktijk gebruik van onze dienst voor online aanmeldingen? Dan kun je ook daar de mogelijkheid geven om bijlages toe te voegen!

Hoe voeg ik een bijlage toe aan een aanmelding?

In het ‘Overzicht aanmeldingen’ selecteer je de aanmelding waar de bijlage aan toegevoegd gaat worden. In de functiebalk zie je een paperclip verschijnen, die geeft toegang tot het scherm waar je uploads kan doen. Ook op de detailweergave van een aanmelding vind je deze mogelijkheid terug.

NB: de paperclip bestaat naast de functie ‘Verwijsbrief’. Verwijsbrieven die via Zorgdomein binnenkomen zul je onder de functie ‘Verwijsbrief’ terugvinden. Voor de bijlages die je zelf toevoegt kun je de paperclip (functie ‘Bijlage’) gebruiken. Je eigen bijlages kunnen natuurlijk óók een verwijsbrief bevatten.

Hoe kan ik zien of er een bijlage aan de aanmelding is toegevoegd?

Misschien had je het al gezien in het bovenstaande schermvoorbeeld: als er een bijlage is toegevoegd aan de aanmelding, dan verschijnt geheel links ook een paperclip-icoon . De bestaande signalering van (mogelijk) dubbele aanmeldingen  kan daar ook verschijnen. Zoals het voorbeeld aangeeft kunnen deze iconen ook beide van toepassing zijn op een aanmelding.

Worden de bijlages ook meegenomen als ik een dossier aanmaak?

Natuurlijk! Als je een dossier aanmaakt uit een aanmelding die bijlages heeft, dan vind je deze bijlages terug in de nieuw gecreëerde episode onder de node ‘Bestanden’. NB: dat geldt uiteraard ook voor een eventueel aanwezige bijlage onder de functie ‘Verwijsbrief’, ook die vind je in het dossier terug onder ‘Bestanden’.

Hoe kan ik het toevoegen van bijlages mogelijk maken voor online aanmeldingen?

Maak je gebruik van onze dienst voor online aanmeldingen? Ga dan naar de beheerpagina van je online aanmeldformulier. Je vindt deze onder: Incura Dashboard > Instellingen > Praktijkinstellingen > tabblad Algemeen. Op dit scherm vind je de sectie ‘Praktijkaanmelding’:

Kies voor ‘Open instellingen praktijkaanmelding’. Je komt nu op het beheerscherm voor het online aanmeldformulier. Activeer hier de sectie ‘Bestanden uploaden’ en het aantal bijlages dat je mogelijk wilt maken, zoals ook de andere (optionele) velden geactiveerd kunnen worden. Ook voor de bijlage optie kun je zelf een veldnaam kiezen.

Categorieën