Welkom bij onze kennisbank

Tip: Start met typen in het bovenstaande veld voor een zoekopdracht of browse door de documenten via onderstaande categorieën.

< Alle onderwerpen
Printen

Week 43 Incura v4.138.0

2022 – Releasenotes okt, week 43 – Incura v 4.138.0

Deze week worden er opnieuw diverse aanpassingen doorgevoerd in Incura voor de verschillende disciplines. Hieronder lees je welke aanpassingen dit zijn.

Alle disciplines

Veilig inloggen: melding over email en telefoonnummer

In onze laatste nieuwsbrief hebben we al geschreven over de naderende invoering van ‘Multi-Factor Authenticatie’ (MFA) voor Incura. Daarmee gebruik je een aanvullende beveiligingscode als je bij Incura inlogt, naast de vertrouwde inlogcode en wachtwoord. Met die extra beveiligingscode is de beveiliging van je EPD weer helemaal klaar voor de toekomst.

Wij werken toe naar de invoering van MFA voor alle Incura-gebruikers. Over de planning daarvan ontvang je nog nadere informatie. Voor een soepele invoering is het nodig om voor elke Incura-gebruiker een emailadres en een mobiel telefoonnummer te kennen. Daarom is in versie 4.138.0 alvast een controle op de aanwezigheid van deze gegevens toegevoegd. Zijn deze gegevens voor jou niet volledig bekend? Dan zie je bij inloggen direct de volgende melding:

Melding dashboard MFA

Je emailadres en mobiele nummers zijn vastgelegd in de stamgegevens van Incura. In de melding zie je waar je die kunt vinden, maar mogelijk heb je daar zelf geen rechten voor. De Incura-beheerder in je praktijk kan deze gegevens dan voor je controleren en zo nodig aanvullen.

Dinsdag is over bovenstaande een mail uitgestuurd naar alle Incura praktijkhouders, je kan de mail teruglezen via deze link:

Paramedie: klik hier

GGZ: klik hier

Algemeen

Versie 4.138.0 bevat verder nog diverse aanpassingen voor de verbetering en versnelling van Incura.

Categorieën