Welkom bij onze kennisbank

Tip: Start met typen in het bovenstaande veld voor een zoekopdracht of browse door de documenten via onderstaande categorieën.

< Alle onderwerpen
Printen

Week 9 Incura v4.147.0

Deze week worden er opnieuw diverse aanpassingen doorgevoerd in Incura voor de verschillende disciplines. Hieronder lees je welke aanpassingen dit zijn.

Logo, Fysio, Ergo & OT

QDNA PREM aanleveren per e-mail op APP nu ook overkoepelend instelbaar

De manier waarop de QDNA PREM aangeleverd wordt kun je nu in de praktijkinstellingen onder het tabje ‘aanleveringen’ instellen. Als je voor QDNA hebt gekozen verschijnt er een optie ‘PREM invullen per’, hier kun je e-mail of APP instellen. De gekozen optie zal bij het aanmaken van nieuwe episodes de standaard keuze zijn. Reeds bestaande episodes blijven onveranderd.

Samenvoegveld voor therapeutische diagnose (Analyse-fase)

Voor Logopedie, Fysiotherapie en Oefentherapie bevat Incura velden waarin de diagnose van de therapeut wordt samengevat. Deze velden zijn onderdeel van de Analyse-fase en worden automatisch samengesteld uit de voorgaande stappen van het zorgpad. In de meeste gevallen kan de samenvatting daarna nog handmatig worden gewijzigd.

Tot dusverre bestonden in de Correspondentie-module geen samenvoegvelden voor de bovengenoemde informatie. Nu zijn deze alsnog toegevoegd. Je kunt deze samenvoegvelden gebruiken als je een sjabloon van het type ‘Zorgdossier’ maakt. In onderstaande afbeelding wordt de locatie van de het nieuwe veld voor de Fysiotherapie getoond. Voor Oefentherapie en Logopedie geldt een vergelijkbare situatie.

Categorieën